Contact

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Banenbeurs 2022

Onze studio is gevestigd in de Krimpenerwaard. Om young professionals en onze buren beter te leren kennen hebben wij deelgenomen aan de beurs: Contactdagen 2022. Het ondernemende team van Meet Media en verschillende andere experts gingen in gesprek met de jeugd uit de Krimpenerwaard en bevlogen andere ondernemers.

‘Dat media een hot topic is bleek uit de grote aanloop en de hoeveelheid afspraken die tijdens de beurs zijn gemaakt,’ aldus mede-eigenaar Jeroen Wolfs. Er is ons opnieuw bevestigd wat wij natuurlijk al lang weten. Visualisatie en beeld is van nu en de eisen die we aan beeldmateriaal stellen gaan steeds verder. Onze experts werden inhoudelijk flink bevraagd over Meet Media.

Natuurlijk gingen we in op onze specifieke aanpak in een vrij traditionele business. ‘Ook verschillende toekomstige medewerkers gaven ons terug dat de multifuctionele studio een unieke aanpak is,’ verduidelijkt Wolfs. Maar ook ons flexibele samenwerkingsmethodiek met de M-Coin werd gezien als een zeer vooruitstrevende en toekomst vaste methodiek van werken.

Naast de vele ontmoetingen met ondernemers en young professionals waren er ook bestuurders aanwezig uit de lokale politiek. ‘Binnenkort ontvangen wij het college van bestuur en de burgermeester voor een bedrijfsbezoek. Er zijn verschillende bruggen geslagen tijdens deze succesvolle beurs,’ sluit Wolfs af.

NIEUWSGIERIG NAAR MEET MEDIA?

DEMO AANVRAGEN