Contact

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Conference Call

Conference Call Meet Media

Contact opnemen

De studio leent zich perfect voor omvangrijke calls met meerdere collega’s en specialisten op verschillende locaties. Bespreek de kwartaalcijfers, plannen voor het nieuwe jaar of licht de fusie toe tijdens een interactieve bijeenkomst. Wij maken de call mogelijk met de laatste hoogwaardige techniek.

Plug-and-play, multi-inzetbaar en de studio is altijd met één druk op de knop in jullie huisstijl! Neem contact op voor de uitgebreide de mogelijkheden.

Altijd inclusief

  • Volwaardige regie met faciliteiten
  • Intensieve begeleiding van floormanager
  • Hoogwaardige led- en tvschermen
  • Meerdere camera’s en microfoons
Studio

We beschikken over alle technische faciliteiten voor een conference call. Waaronder high-speed internet, techniek voor meerdere inputs, presentatietools en microfoons. Zo zijn wij een perfecte locatie voor jullie belangrijke meeting!

In alle meubels is licht verwerkt, dat naar wens is in te stellen, zo loopt de huisstijl door in alle delen van de studio. Achter de desks hangen verschillende schermen waar jullie content op geplaatst kan worden. We beschikken over meerdere televisieschermen en vier grote ledwalls, van in totaal tien vierkante meter. Klik hier voor meer over de uitgebreide faciliteiten.

In het voortraject van de opname helpen we jullie actief in de totstandkoming van de productie. Onze floormanagers begeleiden tijdens de opname hands-on de productie, wij ontzorgen jullie van A tot Z.

NIEUWSGIERIG NAAR DE STUDIO IN JULLIE HUISSTIJL? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN.

Boek vrijblijvende rondleiding