Contact

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Demodesk

Demodesk van Meet Media

Contact opnemen

Neem plaats achter onze stijlvolle desks. Het decor, licht en de ledschermen zijn ingesteld in jullie huisstijl. Presenteer een product, dienst of service. Ons team zal jullie intensief ondersteunen en kan naast technisch ook creatief de opname begeleiden. De manier om effectief jullie verhaal te vertellen!

Plug-and-play, multi-inzetbaar en de studio is altijd met één druk op de knop in jullie huisstijl! Neem contact op voor de uitgebreide de mogelijkheden.

Altijd inclusief

  • Volwaardige regie met faciliteiten
  • Intensieve begeleiding van floormanager
  • Hoogwaardige led- en tvschermen
  • Meerdere camera’s en microfoons
Studio

We beschikken over twee stijlvolle desks die in totaal plaats bieden aan maximaal vier personen. In alle meubels is licht verwerkt, dat naar wens is in te stellen, zo loopt de huisstijl door in alle delen van de studio. Achter de desks hangen verschillende schermen waar jullie content op geplaatst kan worden. Klik hier voor meer over de uitgebreide faciliteiten.

In het voortraject van de opname helpen we jullie actief in de totstandkoming van de productie. Onze floormanagers begeleiden tijdens de opname hands-on de productie, wij ontzorgen jullie van A tot Z.

NIEUWSGIERIG NAAR DE STUDIO IN JULLIE HUISSTIJL? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN.

Boek vrijblijvende rondleiding