Contact

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Interview

Interview Meet Media

Contact opnemen

Deze intieme setting bestaat uit twee stijlvolle zetels, uiteraard volledig ingesteld in de huisstijl en kleuren van jullie organisatie. Bespreek een belangrijke case, interview een nieuwe bestuurder of ga de diepte in met een specialist. Ook mogelijk op twee krukken of rondom de demodesk.

Plug-and-play, multi-inzetbaar en de studio is altijd met één druk op de knop in jullie huisstijl! Neem contact op voor de uitgebreide de mogelijkheden.

Altijd inclusief

  • Volwaardige regie met faciliteiten
  • Intensieve begeleiding van floormanager
  • Hoogwaardige led- en tvschermen
  • Meerdere camera’s en microfoons
Studio

We beschikken over twee stijlvolle zetels met salontafels voor bijvoorbeeld een interview, vraaggesprek of presentatie. In alle meubels is licht verwerkt, dat naar wens is in te stellen, zo loopt de huisstijl door in alle delen van de studio. Achter de desks hangen verschillende schermen waar jullie content op geplaatst kan worden. We beschikken over meerdere televisieschermen en vier grote ledwalls, van in totaal tien vierkante meter. Klik hier voor meer over de uitgebreide faciliteiten.

In het voortraject van de opname helpen we jullie actief in de totstandkoming van de productie. Onze floormanagers begeleiden tijdens de opname hands-on de productie, wij ontzorgen jullie van A tot Z.

NIEUWSGIERIG NAAR DE STUDIO IN JULLIE HUISSTIJL? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN.

Boek vrijblijvende rondleiding