Contact

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Talkshow

Talkshow Meet Media

Contact opnemen

De manier om jullie verhaal interactief, dynamisch en volwaardig te kunnen vertellen. In deze setting maken jullie gebruik van de hele studio met alle hoogwaardige toebehoren. Aan de talkshowtafel nemen vijf gasten plaats, rondom de demodesk kunnen drie personen presenteren.

Plug-and-play, multi-inzetbaar en de studio is altijd met één druk op de knop in jullie huisstijl! Neem contact op voor de uitgebreide de mogelijkheden.

Altijd inclusief

  • Volwaardige regie met faciliteiten
  • Intensieve begeleiding van floormanager
  • Hoogwaardige led- en tvschermen
  • Meerdere camera’s en microfoons
Studio

We beschikken over drie volledige settings die gebruikt kunnen worden voor jullie talkshow! De basis is uiteraard een grote talkshowtafel met plaats voor vijf personen. Daarnaast is de studio uitgerust met stijlvolle desks die in totaal plaats bieden aan maximaal vier personen. Tot slot zijn er twee stijlvolle zetels met salontafels voor bijvoorbeeld een interview.

In alle meubels is licht verwerkt, dat naar wens is in te stellen, zo loopt de huisstijl door in alle delen van de studio. Achter de desks hangen verschillende schermen waar jullie content op geplaatst kan worden. We beschikken over meerdere televisieschermen en vier grote ledwalls, van in totaal tien vierkante meter. Klik hier voor meer over de uitgebreide faciliteiten.

In het voortraject van de opname helpen we jullie actief in de totstandkoming van de productie. Onze floormanagers begeleiden tijdens de opname hands-on de productie, wij ontzorgen jullie van A tot Z.

NIEUWSGIERIG NAAR DE STUDIO IN JULLIE HUISSTIJL? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN.

Boek vrijblijvende rondleiding