Contact

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Making of Meet Media

Video: Making of Meet Media

In de afgelopen maanden is Meet Media ontwikkeld. Deze making of geeft een beeld van de realisatie van het eerste concept tot aan de installatie. Onderweg zie je hoe het pand is opgebouwd, de vloer wordt gelegd, techniek geïnstalleerd en decor geplaatst!

Van schets naar ontwerp

Papier en een potloodje hebben de basis gelegd van de esthetische ontwikkeling van Meet Media. Onderstaande tekening is de start geweest van het ontwikkelproces, er volgde uiteraard nog vele ontwerpen. We vonden in Anggrek Projecten uit Udenhout een ideale partner voor het ontwerp.

In de oriënterende fase hebben we de verwachtingen en wensen naar elkaar uitgesproken. Een boeiende en leerzame fase. Wij zijn blij met de expertise van Anggrek Projecten, die zich vanaf het eerste uur vol in hebben gezet ingezet voor Meet Media.

Onze meest uitgesproken wens was een decor waar de identiteit van iedere klant centraal moest kunnen staan, zij moeten immers stralen! Anggrek Projecten heeft hiervoor een ontwerp gemaakt met zachte kleuren, lichte meubels en het gebruik van eikenhout. Zo vallen alle schermen extra op en komen de kleuren het beste uit. Een andere wens was het creëren van een ruimtelijke uitstraling. Daarom heeft Anngrek Projecten ervoor gekozen om verschillende lagen aan te brengen in het decor. Tussen deze panelen is licht verwerkt, zo is er diepte ontstaan in het decor.