Contact

Gebruik onderstaand formulier om direct contact op te nemen. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Studio

Refining online interaction

Vraag vrijblijvende demo aan

Video is onmisbaar om naamsbekendheid te vergroten, effectief een verhaal te vertellen of uitleg te geven over een product. Zo helpt video 90% van consumenten bij de keuze voor een product en 64% gaat zelfs eerder over tot aankoop. Wij ontzorgen jullie volledig in het creƫren van hoogwaardige content. Onze plug-and-play studio is geschikt voor het opnemen van een talkshow, interview, videoconferentie, productdemo of podcast. Wij vertellen jouw verhaal, met je eigen huisstijl centraal.

your place to create

Ledwalls

Vier grote ledschermen! In totaal tien vierkante meter, zet met een druk op de knop jullie huisstijl volledig centraal. Een unieke toepassing die iedere identiteit direct tot leven brengt. Wij zitten klaar voor jullie look and feel.

Floormanagers

Een fantastische mediaproductie begint bij uitstekende begeleiding. Onze professionals nemen jullie actief mee en ontzorgen, zodat jullie kunnen stralen. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden.

TV-schermen

Jullie huisstijl straalt op de schermen, in het licht en uiteraard op de vele tv-schermen. Vertel jullie verhaal op het beeld in het decor, de tafels en achter de desk. Alle schermen zijn afzonderlijk aan te sturen.

Cameratechniek

Onmisbaar in een mediastudio zijn uiteraard de camera’s! Wij werken standaard met hoge kwaliteit 4K pan-tilt-zoom-camera’s, vanwege de zeer dynamische toepasbaarheid. We kunnen de set oneindig uitbreiden met bemande opties.

Toebehoren

Onze actieve hands-on ondersteuning gaat altijd net een stapje verder. Wij zorgen ervoor dat jullie niets vergeten en dat er aan het kleinste detail wordt gedacht. Informeer naar de mogelijkheden.

NIEUWSGIERIG NAAR DE STUDIO IN JULLIE HUISSTIJL? VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE DEMO AAN.

Mogelijkheden Contact opnemen