Pop-up studio

Vertel je verhaal in je eigen omgeving

Binnen no-time veranderen we jouw kantoor, lunchruimte of vergaderzaal in een professionele studio

Een verhaal vertellen in je eigen omgeving

Binnen no time veranderen we jouw kantoor, lunchruimte of vergaderzaal in een professionele studio. Wij beschikken over een professionele pop up studio voorzien van alle gemakken. Naast state-of-the-art techniek maken we jouw studio op locatie zoals jij hem wenst. Ons team ontzorgt je van A tot Z zodat jij je kunt richten op het vertellen van je boodschap. 

Prijs: € 5.000,00 per dagdeel

BESTE TECHNIEK

Net als in onze eigen studio werken we uitsluitend met de beste camera's en tools om jouw productie succesvol te maken. We bouwen jouw ideale omgeving om in een volwaardige studio met onze eigen apparatuur.

TAILOR-MADE

Jouw wensen staan bij ons centraal. Of je nu een gezellige huiskamer setting wilt opzetten of een studio zoals op TV, alles behoort tot de mogelijkheden. Maak je wensen kenbaar en Meet Media maakt een aanpak op maat. 

IN EIGEN HUIS

Een goede productie setting vraagt om een gedegen aanpak. Onze experts helpen je bij het maken van het ideale format, een gedegen voorbereiding, een comfortabele setting voor de camera in jouw eigen vertrouwde omgeving. 

Andere tools voor

 jouw verhaal.

Andere tools voor

 jouw verhaal.

EEN TOOLBOX?

Meet Media doet het net even anders
In deze industrie zijn ze gewend om in techniek te praten. Wij denken liever in jouw eindresultaat. Daarom werken wij met een media toolbox. Heldere diensten met een duidelijke belofte. 

Wij zijn sociaal

Mail: contact@meetmedia.nl
Bel: 085 050 19 25

Op de koffie?

Van der Giessenweg 53
Krimpen aan den IJssel
91,9% hernieuwbare energie