Welkom in jouw studio

Plug-and-play

Geschikt voor het opnemen van jouw talkshows, interviews, videoconferenties, productdemo of podcasts.

Wij vertellen jouw verhaal, met je eigen huisstijl centraal.

Onze plug-and-play studio is geschikt voor het opnemen van een talkshow, interview, videoconferentie, productdemo of podcast. Video is onmisbaar om naamsbekendheid te vergroten, effectief een verhaal te vertellen of uitleg te geven over een product. Met onze werkwijze ontzorgen wij jullie volledig in het creëren van hoogwaardige content. 

Prijs: € 1.500,00 per dag

JOUW HUISSTIJL

Vier LED-schermen en vier TV's. Met een druk op de knop jouw huisstijl volledig centraal. Een unieke toepassing die iedere identiteit direct tot leven brengt. Wij zitten klaar voor jullie look and feel, welkom in jouw eigen studio.

JOUW SUCCES

Een fantastische mediaproductie begint bij uitstekende begeleiding. Onze professionals nemen jullie actief mee en ontzorgen, zodat jij en je team kunnen shinen. Wij vertellen graag meer over onze aanpak.

JOUW VERHAAL

Voorbereiding is halve werk. Onze experts helpen je graag bij het opzetten van je concept, visualisatie plan, dagplanning, begeleiding etc. etc. Dit doen we allemaal met een glimlach, want vaak is het al spannend genoeg. 

Andere tools voor

 jouw verhaal.

Andere tools voor

 jouw verhaal.

EEN TOOLBOX?

Meet Media doet het net even anders
In deze industrie zijn ze gewend om in techniek te praten. Wij denken liever in jouw eindresultaat. Daarom werken wij met een media toolbox. Heldere diensten met een duidelijke belofte. 

Wij zijn sociaal

Mail: contact@meetmedia.nl
Bel: 085 050 19 25

Op de koffie?

Van der Giessenweg 53
Krimpen aan den IJssel
91,9% hernieuwbare energie